sarproz-group

Plot problems

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  pydeclercq 1 year, 5 months ago.

  • Author
    Posts
  • #1652

    pydeclercq
    Participant

    Dear Dan, Yuxiao,

    I am currently processing TSX data.
    In the APS processing when I click on Plot (after Sparse points selection) nothing happened.
    I have to kill Matlab.
    All the plot functions in the APS, PS are not working for me as well as the plot button in the Scatter plots.
    I am using Matlab 2014a and the latest pcodes.
    I don’t have any lasterror.mat to show and the log just show my selection of PSC.

    Any idea?

    Thanks a lot for your support!

    All the best

    PY

  • #1653

    periz
    Keymaster

    Hi PY,
    is this happening after a sarproz update?
    if so, would you mind switching back to a previous version and try if that solves the problem?
    without any other information, it sounds like it’s a system/matlab problem…
    could you single out any other software/system change on your PC? Maybe related to Java?
    We may need to investigate it directly on your PC…
    d

  • #1658

    periz
    Keymaster

    Hi PY,
    I had a feedback from an other user who met the same problem. But he has 2 computers, and it happens on only one of them. It looks like it is related to openGL. At this moment I have no more clues, I’ll let you know
    d

  • #1661

    pydeclercq
    Participant

    Hi Dan,

    thanks for your advice.
    It was indeed related to opengl.
    I was using Ubuntu driver for my Nvidia card.
    Now I am using the one provided by Nvidia and it works.

    Cheers

    PY

You must be logged in to reply to this topic.